Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος / Σ.Ε.Β.Ε.Κ. είναι Επαγγελματική Οργάνωση, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με κύριο μέλημά του τη διασφάλιση των συμφερόντων και την επίλυση των κλαδικών προβλημάτων των επιχειρήσεων του κλάδου.

Αλλαντικά


Με ιστορία δυόμισι χιλιάδων χρόνων τουλάχιστον και μια αστείρευτη ποικιλία γεύσεων, τα αλλαντικά αποτελούν κυρίαρχο έδεσμα της ελληνικής διατροφής. Από τον καβουρμά του Έβρου...

Προϊόντα επεξεργασίας κρέατος


Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει τεράστιες επενδύσεις σε υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής επεξεργασίας κρέατος, οι οποίες λειτουργούν σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και πιστοποιημένες κατά ISO 22000.

News

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΑθήνα 18/4/19 Με αφορμή δημοσιεύματα για την αύξηση της τιμής στα σουβλάκια...
Την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ανοικτή συνάντηση των Μελών του Ινστιτούτου...
    Αθήνα, 29 Μαρτίου 2019ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στην σύσταση ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ...
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΑθήνα, 21 Μαρτίου 2019 Ο κλάδος των προϊόντων επεξεργασίας κρέατος εμφανίζει...