Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος / Σ.Ε.Β.Ε.Κ. είναι Επαγγελματική Οργάνωση, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με κύριο μέλημά του τη διασφάλιση των συμφερόντων και την επίλυση των κλαδικών προβλημάτων των επιχειρήσεων του κλάδου.

Αλλαντικά


Με ιστορία δυόμισι χιλιάδων χρόνων τουλάχιστον και μια αστείρευτη ποικιλία γεύσεων, τα αλλαντικά αποτελούν κυρίαρχο έδεσμα της ελληνικής διατροφής. Από τον καβουρμά του Έβρου...

Προϊόντα επεξεργασίας κρέατος


Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει τεράστιες επενδύσεις σε υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής επεξεργασίας κρέατος, οι οποίες λειτουργούν σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και πιστοποιημένες κατά ISO 22000.

Νέα - Ειδήσεις

  Η πρώτη ενημερωτική συνάντηση των εμπειρογνωμόνων του τομέα κρέατος που ενστερνίστηκαν...
 Στις 14 – 15 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε από τον ΕΦΕΤ στην Αθήνα, το Ευρωπαϊκό...
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΑθήνα 18/4/19 Με αφορμή δημοσιεύματα για την αύξηση της τιμής στα σουβλάκια...
Την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ανοικτή συνάντηση των Μελών του Ινστιτούτου...